De Browerij Rotterdam

Permanente make up omgeving Leiden

powderbrows de browerij rotterdam
de browerij rotterdam pmu powderbrows
de browerij rotterdam pmu powderbrows

De Browerij is gespecialiseerd in het plaatsen, corrigeren en verwijderen van permanente make-up (pmu). Powderbrows, hairstrokes, lippen en eyeliner.

De pmu word volledig op de persoon aangepast. Hierbij wordt gekeken naar je wensen, leeftijd, gezicht, en hoe we een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunnen behalen! Ieder gezicht is uniek en daarom is ook elke pmu zetting uniek!

Voel je vrij om een intakegesprek te plannen om te kijken of we op 1 lijn zitten

Karin Visser
Karin Visser
2024-03-21
Heel blij met mijn eye liner!
D.M. Monteny
D.M. Monteny
2024-03-20
Ik was best huiverig om die stap te nemen, om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar het is nu 1 dag na de 1e behandeling en ik ben al zo blij! Eindelijk weer een goede vorm in mijn wenkbrauwen. Erica is een echte kunstenares, het is zo mooi gedaan. Nu het genezingsproces in en over 6 weken de touch up. Het viel mij ook heel erg mee qua "pijn", het was meer een irritant gevoel en na een tijdje smeert ze er verdovingszalf op omdat ze dan veel op 1 plek moet werken. Na die zalf voel je bijna niets en het resultaat is super!
Linda Maarseveen (Ladysinger)
Linda Maarseveen (Ladysinger)
2024-03-16
Ik ben heel tevreden over de laserbehandelingen van de Browerij!! Ze is een leuke meid en neemt echt de tijd voor je!
harry bouma
harry bouma
2023-12-21
Prima ervaring met de Brouwerij. Vandaag een touch up gehad van mijn wenkbrauwen en ik ben weer dik tevreden. Daniëlle Bouma
Jolleke A
Jolleke A
2023-11-25
Voor en (direct) na de behandeling, beiden in de stoel gemaakt. Fantastische kwaliteit, ik had zelf geen idee, enkel dat mijn wenkbrauwen uit de tijd waren en ik ze niet meer bij wilde tekenen. Na een goed gesprek heeft ze dit getekend met veel meten en rekenen. Súper blij met het resultaat!!!
erica de browerij rotterdam

Ik ben Erica, eigenaresse en pigmentiste van de Browerij. Wat ooit begonnen is als een hobby, is mijn werk en passie geworden! Er is niks leukers dan vrouwen blij maken en een deel van hun zelfvertrouwen terug te kunnen geven!

Sinds 2016 ben ik begonnen met pmu. Het begon met persoonlijke interesse, maar niet met de intentie om er mijn werk van te maken. Ik had een normale baan en dit viel er niet mee te combineren. Hoe minder ik het naar mijn zin kreeg op mijn normale baan, des te meer mijn passie voor pmu begon te groeien. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar full time pmu artist!

Ik nam geen genoegen met de basisopleiding. Ik wilde alles weten om een zo best mogelijk resultaat te behalen bij mijn klanten. Ik ben me gaan verdiepen in alle technieken, pigmenten, corrigeren enz, enz. Nog steeds wil ik altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en hier blijf ik me in scholen. Ik volg een hoop internationale masterclasses om mijn niveau zo hoog mogelijk te houden. Mijn klanten verdienen het beste resultaat en dat mogen ze ook verwachten!

Een afspraak maken voor permanente make up in omgeving Leiden

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? 

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button hieronder!

Of zoek je in Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Leiden?