De Browerij Rotterdam

logo de browerij rotterdam

Reviews

Klanten geven ons al jaren fantastische 5 sterren reviews!

Kijk wat Sandra zegt “Jaren geleden voor het eerst geweest en meteen de perfecte wenkbrauw passend bij mijn gezicht, super mooi en natuurlijk!” Hieronder vind je echte reviews van de afgelopen 7 jaren en feedback geschreven door de klanten van de Browerij, als reactie op de feedback email. Heb je vragen hierover, neem dan contact met mij op door HIER te klikken! Bij de Browerij kun je PMU laten zetten, verwijderen en corrigeren, ook ombre, hairstrokes en powder brows!
harry bouma
harry bouma
2023-12-21
Prima ervaring met de Brouwerij. Vandaag een touch up gehad van mijn wenkbrauwen en ik ben weer dik tevreden. Daniëlle Bouma
Jolleke A
Jolleke A
2023-11-25
Voor en (direct) na de behandeling, beiden in de stoel gemaakt. Fantastische kwaliteit, ik had zelf geen idee, enkel dat mijn wenkbrauwen uit de tijd waren en ik ze niet meer bij wilde tekenen. Na een goed gesprek heeft ze dit getekend met veel meten en rekenen. Súper blij met het resultaat!!!
ramona leeuwestein
ramona leeuwestein
2023-11-24
Top! Zeer vriendelijk en professioneel. Ik ben nu al heel blij met het resultaat!
Karina Deroos
Karina Deroos
2023-11-14
Geweldig professionele artiest. Na veel littekens van ouwe pmu . Heeft ze een perfecte manier gevonden. Om me weer zo mooi mogelijke wenkbrauwen te geven . Top uitleg en netjes schoon dat is ook belangrijk. Ik beveel het iedereen aan naar haar toe te gaan . Karina
Dielle van de Water
Dielle van de Water
2023-11-10
Pas mijn mislukte pmu laten laseren bij de Browerij. Echt een super lieve meid die mij goed heeft geadviseerd en geholpen. Zeker aan te raden!!
Amber Hartingsveld
Amber Hartingsveld
2023-11-03
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben super blij met het resultaat! Ze neemt echt de tijd voor je om het zo te doen hoe jij het wilt hebben. Echt een aanrader voor als je je wenkbrauwen wilt laten doen.