Reviews

Klanten geven ons al jaren fantastische 5 sterren reviews!

Kijk wat Sandra zegt “Jaren geleden voor het eerst geweest en meteen de perfecte wenkbrauw passend bij mijn gezicht, super mooi en natuurlijk!” Hieronder vind je echte reviews van de afgelopen 7 jaren en feedback geschreven door de klanten van de Browerij, als reactie op de feedback email. Heb je vragen hierover, neem dan contact met mij op door HIER te klikken! Bij de Browerij kun je PMU laten zetten, verwijderen en corrigeren, ook ombre, hairstrokes en powder brows!
Tinus Deur
Tinus Deur
2024-07-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel fijn geholpen vandaag. Ben ook zeer tevreden met het resultaat. Fijn dat er ook nog nazorg wordt gedaan.
renate zegers
renate zegers
2024-06-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
na jaren de browerij gevolgd te hebben op fb en insta . eindelijk de stap durven zetten ! en ik had het jaren eerder moeten doen. erica luistert goed naar je wensen en stelt je snel op je gemak. en ze levert ook gewoon heel goed werk af !ik ben er echt heel blij mee en zou iedereen het aanraden om naar de browerij te gaan
Annemieke Schoovers
Annemieke Schoovers
2024-06-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijn ontvangen en mooie wenkbrauwen, super blij!
Stefani Giacopazzi
Stefani Giacopazzi
2024-06-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
The intake was a very nice experience. I feel well informed and like I'm in great hands. Very excited for my new brows! Update: I love my new brows! The hairstrokes are so beautiful. The shape is great. They fit my face much better than my old brows. Everyone who saw them yesterday after they were done was really impressed. Very fine work, Erica. I'm really happy with it. Looking forward to seeing how they heal and how they look after the touch up.
Kelly Elena
Kelly Elena
2024-06-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super fijne intake, mijn moeder kwam nerveus naar binnen voor een intake laserremoval. Maar het is haar onwijs meegevallen. Je legde alles haarfijn uit en ook de eventuele risico’s, fijn dat je zo eerlijk bent in wat er mogelijk is. Na de eerste sessie, meteen al top resultaat. Op naar de volgende laser sessie! ✨
Jonna van der Stap
Jonna van der Stap
2024-06-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer professionele behandeling! Aangezien ik een hele moeilijke en onrustige huid hebt is het resultaat verbluffend! Deze mevrouw verstaat haar vak. Top zeer aan te bevelen. Dank u voor dit prachtige resultaat Jonna
Carlijn van Deijk
Carlijn van Deijk
2024-05-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Alleen maar positief. Super fijn geholpen. Ze neemt echt de tijd voor je en kletst ook lekker tussendoor. Heel blij met het mooie eindresultaat!!!
C A R O L I N E Interieur&Media ontwerp
C A R O L I N E Interieur&Media ontwerp
2024-05-22
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goed persoonlijk advies en Erica past de vorm van je wenkbrauwen super mooi aan. Heel tevreden!!