Hieronder vind je echte reviews en feedback geschreven door de klanten van de Browerij, als reactie op de feedback email.
Heb je vragen hierover, neem dan contact met mij op door HIER te klikken!
Bij de Browerij kun je PMU laten zetten, verwijderen en corrigeren, ook ombre, hairstrokes en powder brows!
Reyin Mendez
Reyin Mendez
2023-01-13
Wat een top ervaring. Na lang zoeken bij Erica terrecht gekomen. De intake is oprecht en eerlijk. Ze neemt de tijd en durft te zeggen wat beter bij jou uitkomt. Een service die uitsterft. Perfect gedaan. 1e behandeling wederom de tijd genomen voor mij zeer kundig en ik ben zeer tevreden. Vandaag de 2e behandeling gehad en wederom erg blij met het resultaat. Ik raadt iedereen aan naar Erica te gaan.
Paulien de Geest
Paulien de Geest
2022-12-21
Heel blij met de nieuwe wenkbrauwen. Goed geluisterd naar mijn wensen zodat resultaat precies was wat ik in mijn hoofd had. Professionele vrouw die weet wat ze doet en ook nog eens heel gezellig. Nogmaals heel erg bedankt!
Estella Griffioen
Estella Griffioen
2022-12-13
Ik ben enorm geholpen. Ze heeft zowel mijn wenkbrauwen als eyliner met pmu behandeld. Ik ben zeer tevreden.
Yvonne Roode
Yvonne Roode
2022-12-08
Wat een vakvrouw is Erica..ze doet er alles aan om een mooi resultaat te krijgen!! Een geduldige en leuke meid! Echt een aanrader om naar haar te gaan! #TOPPERTJE!🤩
Nicole van den buijs
Nicole van den buijs
2022-11-09
Heel tevreden ! Erica is zeer professioneel en klantgericht ten top! Meermaals al mijn wenkbrauwen laten stylen en ze neemt altijd de tijd voor een mooie afwerking ❤️
Corin Kavadas
Corin Kavadas
2022-10-20
Absolute aanrader! Erica is een topper! Een geweldige vakvrouw die precies weet wat ze doet en wat het beste is voor jou als klant. Waardoor je je op je gemak voelt en met een perfect resultaat naar huis gaat!