Reviews

Klanten geven ons al jaren fantastische 5 sterren reviews!

Kijk wat Sandra zegt “Jaren geleden voor het eerst geweest en meteen de perfecte wenkbrauw passend bij mijn gezicht, super mooi en natuurlijk!” Hieronder vind je echte reviews van de afgelopen 7 jaren en feedback geschreven door de klanten van de Browerij, als reactie op de feedback email. Heb je vragen hierover, neem dan contact met mij op door HIER te klikken! Bij de Browerij kun je PMU laten zetten, verwijderen en corrigeren, ook ombre, hairstrokes en powder brows!
alano de vette
alano de vette
2024-05-17
Heb er lang over na moeten denk of ik me wenkbrauwen zou laten doen.. maar ik ben der zo blij mee dat ik het heb laten doen­čśü ze is super goed in haar werk.. na de eerste keer was het na 6 weken bijna niks meer te zien er van en mocht na de 2de afspraak nog een keer terug komen.. en nu ziet het er super uit.. heel erg bedankt ­čśś
Linda Maarseveen (Ladysinger)
Linda Maarseveen (Ladysinger)
2024-05-17
Erica heeft mijn vorige pmu een aantal keer moeten laseren. Daarna wist ze nog niet zeker of ze mij met hairstrokes kon behandelen. Toen ik de eerste wenkbrauw zag, was ik onwijs verbaasd!! Ze had het toch met hairstrokes gedaan en hoe!! Perfect gewoon! Zoals ik het mij gewenst had!! Het ziet er erg natuurlijk uit!! Ik snap niet hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen want ik had hele lelijke pmu van 30 jaar geleden en nog op zitten. Dus, Erica, een 10 plus van mij!! Ben er zo blij mee!! Linda Maarseveen
Annemieke Schoovers
Annemieke Schoovers
2024-05-16
Fijn ontvangen en mooie wenkbrauwen, super blij!
Sophie Konings
Sophie Konings
2024-05-16
Vriendelijk en snel geholpen. Het laseren blijft sowieso niet goedkoop, maar dat is ergens anders net zo
Ramona Medhurst
Ramona Medhurst
2024-04-28
Voor eerste laserbehandeling geweest. Warm ontvangen, duidelijke uitleg. Heel fijn, was echt op mijn gemak! Kom met plezier over 4 weken terug voor de vervolgbehandeling.
Madeleine Pelle
Madeleine Pelle
2024-04-13
Erica is een leuke fijne wenkbrauwkunstenares!
ineke rijkschroeff
ineke rijkschroeff
2024-04-10
Vandaag mijn 3e behandeling aan mijn wenkbrauwen gehad bij Erica. Zij is erg geconcentreerd bezig en heeft goed vakwerk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden! Ziet er weer mooi uit!