Over mij

erica de browerij rotterdam

In deze “over mij” vertel ik je wie ik ben!

Ik ben Erica, eigenaresse en pigmentiste van de Browerij.

Wat ooit begonnen is als een hobby, is mijn werk en passie geworden! Er is niks leukers dan vrouwen blij maken en een deel van hun zelfvertrouwen terug te kunnen geven!

Sinds 2016 ben ik begonnen met PMU. Het begon met persoonlijke interesse, maar niet met de intentie om er mijn werk van te maken. Ik had een normale baan en dit viel er niet mee te combineren. Hoe minder ik het naar mijn zin kreeg op mijn normale baan, des te meer mijn passie voor PMU begon te groeien. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar fulltime PMU artist!

Ik nam geen genoegen met de basisopleiding. Ik wilde alles weten om een zo best mogelijk resultaat te behalen bij mijn klanten. Ik ben me gaan verdiepen in alle technieken, pigmenten, corrigeren enz, enz. Nog steeds wil ik altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en hier blijf ik me in scholen. Ik volg een hoop internationale masterclasses om mijn niveau zo hoog mogelijk te houden. Mijn klanten verdienen het beste resultaat en dat mogen ze ook verwachten!

Wij zijn gecertificeerd door de
ggd