Over

Over mij

Vaak zijn mijn klanten al een tijdje op zoek naar iemand die ze de perfecte permanente make-up kan geven. En allemaal hebben ze een eigen verhaal en reden waarom. De een heeft geen zin meer in het gevecht voor de spiegel iedere ochtend, de ander had vroeger volle wenkbrauwen maar die zijn met de tijd minder geworden. En bij sommigen ligt de reden wat dieper. Bijvoorbeeld het willen afsluiten van een nare periode van ziekte of door een aandoening geen haartjes hebben. Mijn taak is geslaagd als mijn klant een stukje zelfvertrouwen terug heeft gekregen. Dat is voor mij het allermooiste van mijn vak!

Practicing permanent make-up isn’t a job, it’s an art.

Erica KiepEigenaresse van De Browerij

Interesse in een behandeling?

Wie ben ik?

Ik ben Erica, eigenaresse van de Browerij. Ik ben de salon begonnen in 2016. Het was in eerste instantie helemaal niet mijn bedoeling om een salon te beginnen. Het kwam eigenlijk omdat ik mijn eigen wenkbrauwen wilde laten doen maar ik wist niet bij wie. Ik had er namelijk nul verstand van dus je kon me alles wijsmaken!

Net als bij de garage, als je auto stuk is. Volgens mij krijg ik standaard een oor aangenaaid. Er was best veel aanbod en ik wist niet waar ik in goede handen zou zijn. De ene zou nog beter zijn dan de andere. Maar het kan flink misgaan. Dat zag ik regelmatig in het straatbeeld voorbijkomen. Daarom besloot ik zelf een opleiding te doen, naast mijn werk. Ik vond uiterlijke verzorging altijd al heel interessant en het leek me ontzettend leuk om er wat meer over te leren.

Het paste goed bij me. De aanvragen van vriendinnen en bekenden stroomden binnen. In het begin had ik mijn salon aan huis. Maar het werd heel snel erg druk met echte klanten. Toen mijn werk en de salon niet meer te combineren vielen, heb ik mijn baan opgezegd.

Opleiding en ervaring

Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Doordat ik jaren vanuit huis heb gewerkt heb ik veel kunnen investeren in mijn opleidingen. De afgelopen jaren heb ik alleen maar doorgeleerd om op het niveau te komen waar ik nu ben. Waar een basisopleiding 10 weken duurt, ben ik al 3 jaar non-stop aan het leren en ontwikkelen. Ondertussen ben ik al 15 certificaten verder waaronder een wereldwijde titel. Voor mij is het de uitdaging om het beste te halen uit mijn klanten en hoe zij eruitzien. Want zij halen ook het beste uit mij!

Mijn werk is een verslaving geworden. Ik wil alle technieken beheersen en kunnen inspelen op alle huidtypes. De perfecte pigmenten met de perfecte naalden. De perfecte machine, snelheid, nazorg, en ga zo maar door. Waar andere dames warm worden van schoenen of tassen, krijg ik het warm van een nieuwe masterclass, of een nieuwe pigmentlijn. Ik zal me dan ook blijven ontwikkelen. Gewoon; omdat het kan en omdat mijn klanten het beste verdienen!

2019
Masterclass BBskinglow & Microneedling - Yevgenia Academy
2019
Nanobrows Artist – Phi Academy
2019
Nanobrows Attendance Craft Master – Phi Academy
2018
Masterclass IQ Intelligent Pigment Remover – Yevegnia Academy
2018
Masterclass IQ Intelligent Pigment Remover – Yevegnia Academy
2018
WW Dark Circles Camouflage Masterclass - Yevgenia Academy
2018
WW Lips Masterclass – Yevgenia Academy
2018
WW Eyeliner Masterclass - Yevgenia Academy
2018
WW eyebrows Masterclass - Yevgenia Academy
2018
Masterclass Spray Effect and Soft Shadow Eyeliners - Dimitry Tatuajev
2018
Masterclass - Alma Boerland
2018
Materclass Theorie – Yevgenia Academy
2017
Masterclass Ombre Techniek - Arezoo Studio
2017
Masterclass Full Lips – Ecuri Opleidingen
2017
Basiscursus - Ecuri Opleidingen
2016
Basis Microblading – Jolange Opleidingen
2016
Basis Kleurenleer – Jolange Opleidingen

Ben je benieuwd?

De Browerij

info@debrowerij.com
06 1502 9390

Buffelstraat 105b
3064 AA Rotterdam

Chat op WhatsApp

Gratis intake

Permanente make-up in Rotterdam nodig? Dan ben je aan het juiste adres! De Browerij is een salon die kwaliteit als hoogste prioriteit heeft.