Afspraak

powderbrows de browerij rotterdam
powderbrows de browerij rotterdam
powderbrows de browerij rotterdam

Wil je een afspraak maken bij de Browerij Rotterdam voor vrijblijvend advies of een behandeling? Boek dan hier beneden heel makkelijk online je afspraak in! Let op: een afspraak voor permanente make-up is niet vrijblijvend. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Je kunt je afspraak 48 uur van te voren verzetten of annuleren. Bij te laat annuleren of niet op komen dagen kan er een no- show tarief in rekening gebracht van € 100,- voor de gereserveerde tijd.Wil je meerdere behandelingen inplannen of kom je met z’n 2en? Dan worden er reserveringskosten berekend. Deze bedragen € 50,- per behandeling en dienen voldaan te worden bij de reservering. Deze kosten worden verrekend met de behandeling. Deze kosten krijg je niet terug als de behandeling wordt verschoven of geannuleerd. Heb je vragen? stuur mij een WhatsApp bericht.

LET OP Heb je een oude PMU van een andere salon, klik dan altijd eerst de knop “Ik heb al eerder ergens anders PMU laten zetten” 

Pinnen is mogelijk, contant is welkom!

Reyin Mendez
Reyin Mendez
2023-01-13
Wat een top ervaring. Na lang zoeken bij Erica terrecht gekomen. De intake is oprecht en eerlijk. Ze neemt de tijd en durft te zeggen wat beter bij jou uitkomt. Een service die uitsterft. Perfect gedaan. 1e behandeling wederom de tijd genomen voor mij zeer kundig en ik ben zeer tevreden. Vandaag de 2e behandeling gehad en wederom erg blij met het resultaat. Ik raadt iedereen aan naar Erica te gaan.
Paulien de Geest
Paulien de Geest
2022-12-21
Heel blij met de nieuwe wenkbrauwen. Goed geluisterd naar mijn wensen zodat resultaat precies was wat ik in mijn hoofd had. Professionele vrouw die weet wat ze doet en ook nog eens heel gezellig. Nogmaals heel erg bedankt!
Estella Griffioen
Estella Griffioen
2022-12-13
Ik ben enorm geholpen. Ze heeft zowel mijn wenkbrauwen als eyliner met pmu behandeld. Ik ben zeer tevreden.
Yvonne Roode
Yvonne Roode
2022-12-08
Wat een vakvrouw is Erica..ze doet er alles aan om een mooi resultaat te krijgen!! Een geduldige en leuke meid! Echt een aanrader om naar haar te gaan! #TOPPERTJE!🤩
Nicole van den buijs
Nicole van den buijs
2022-11-09
Heel tevreden ! Erica is zeer professioneel en klantgericht ten top! Meermaals al mijn wenkbrauwen laten stylen en ze neemt altijd de tijd voor een mooie afwerking ❤️
Corin Kavadas
Corin Kavadas
2022-10-20
Absolute aanrader! Erica is een topper! Een geweldige vakvrouw die precies weet wat ze doet en wat het beste is voor jou als klant. Waardoor je je op je gemak voelt en met een perfect resultaat naar huis gaat!