De Browerij Rotterdam

Afspraak

Wil je een afspraak maken bij de Browerij Rotterdam voor vrijblijvend advies (intakegesprek) of een behandeling? Boek dan hier beneden heel makkelijk online je afspraak in!  LET OP Heb je een oude Permanente Make up van een andere salon, klik dan altijd eerst de knop “Ik heb al eerder ergens anders PMU laten zetten”. Je kunt niet pinnen, betaling gaat contant of via QR code.

Let op: een afspraak voor permanente make-up is niet vrijblijvend. Er wordt ook uitgebreid de tijd voor je genomen. Je kunt je afspraak tot 48 uur van tevoren verzetten of annuleren. Bij te laat annuleren of niet op komen dagen kan er een no- show tarief in rekening gebracht van € 100,- voor de door de Browerij gereserveerde tijd. Wil je meerdere behandelingen inplannen of kom je met z’n tweeën? Dan worden er reserveringskosten berekend. Deze bedragen € 50,- per behandeling en dienen voldaan te worden bij de reservering. Deze kosten worden verrekend met de behandeling. Deze kosten krijg je niet terug als de behandeling wordt verschoven of geannuleerd. Heb je vragen? stuur mij een WhatsApp bericht.

Wij zijn gecertificeerd door de

ggd

Karin Visser
Karin Visser
2024-03-21
Heel blij met mijn eye liner!
D.M. Monteny
D.M. Monteny
2024-03-20
Ik was best huiverig om die stap te nemen, om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar het is nu 1 dag na de 1e behandeling en ik ben al zo blij! Eindelijk weer een goede vorm in mijn wenkbrauwen. Erica is een echte kunstenares, het is zo mooi gedaan. Nu het genezingsproces in en over 6 weken de touch up. Het viel mij ook heel erg mee qua "pijn", het was meer een irritant gevoel en na een tijdje smeert ze er verdovingszalf op omdat ze dan veel op 1 plek moet werken. Na die zalf voel je bijna niets en het resultaat is super!
Linda Maarseveen (Ladysinger)
Linda Maarseveen (Ladysinger)
2024-03-16
Ik ben heel tevreden over de laserbehandelingen van de Browerij!! Ze is een leuke meid en neemt echt de tijd voor je!
harry bouma
harry bouma
2023-12-21
Prima ervaring met de Brouwerij. Vandaag een touch up gehad van mijn wenkbrauwen en ik ben weer dik tevreden. Daniëlle Bouma
Jolleke A
Jolleke A
2023-11-25
Voor en (direct) na de behandeling, beiden in de stoel gemaakt. Fantastische kwaliteit, ik had zelf geen idee, enkel dat mijn wenkbrauwen uit de tijd waren en ik ze niet meer bij wilde tekenen. Na een goed gesprek heeft ze dit getekend met veel meten en rekenen. Súper blij met het resultaat!!!

De Browerij is gespecialiseerd in het plaatsen, corrigeren en verwijderen van permanente make-up (pmu). Powderbrows, hairstrokes, lippen en eyeliner. De pmu word volledig op de persoon aangepast. Hierbij wordt gekeken naar je wensen, leeftijd, gezicht, en hoe we een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunnen behalen! Ieder gezicht is uniek en daarom is ook elke pmu zetting uniek! Voel je vrij om een intakegesprek te plannen om te kijken of we op 1 lijn zitten