Permanente make up omgeving Zoetermeer

powderbrows de browerij rotterdam
de browerij rotterdam pmu powderbrows
de browerij rotterdam pmu powderbrows

De Browerij is gespecialiseerd in het plaatsen, corrigeren en verwijderen van permanente make-up (pmu). Powderbrows, hairstrokes, lippen en eyeliner.

De pmu word volledig op de persoon aangepast. Hierbij wordt gekeken naar je wensen, leeftijd, gezicht, en hoe we een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunnen behalen! Ieder gezicht is uniek en daarom is ook elke pmu zetting uniek!

Voel je vrij om een intakegesprek te plannen om te kijken of we op 1 lijn zitten

alano de vette
alano de vette
2024-05-17
Heb er lang over na moeten denk of ik me wenkbrauwen zou laten doen.. maar ik ben der zo blij mee dat ik het heb laten doen­čśü ze is super goed in haar werk.. na de eerste keer was het na 6 weken bijna niks meer te zien er van en mocht na de 2de afspraak nog een keer terug komen.. en nu ziet het er super uit.. heel erg bedankt ­čśś
Linda Maarseveen (Ladysinger)
Linda Maarseveen (Ladysinger)
2024-05-17
Erica heeft mijn vorige pmu een aantal keer moeten laseren. Daarna wist ze nog niet zeker of ze mij met hairstrokes kon behandelen. Toen ik de eerste wenkbrauw zag, was ik onwijs verbaasd!! Ze had het toch met hairstrokes gedaan en hoe!! Perfect gewoon! Zoals ik het mij gewenst had!! Het ziet er erg natuurlijk uit!! Ik snap niet hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen want ik had hele lelijke pmu van 30 jaar geleden en nog op zitten. Dus, Erica, een 10 plus van mij!! Ben er zo blij mee!! Linda Maarseveen
Annemieke Schoovers
Annemieke Schoovers
2024-05-16
Fijn ontvangen en mooie wenkbrauwen, super blij!
Sophie Konings
Sophie Konings
2024-05-16
Vriendelijk en snel geholpen. Het laseren blijft sowieso niet goedkoop, maar dat is ergens anders net zo
Ramona Medhurst
Ramona Medhurst
2024-04-28
Voor eerste laserbehandeling geweest. Warm ontvangen, duidelijke uitleg. Heel fijn, was echt op mijn gemak! Kom met plezier over 4 weken terug voor de vervolgbehandeling.
Madeleine Pelle
Madeleine Pelle
2024-04-13
Erica is een leuke fijne wenkbrauwkunstenares!
ineke rijkschroeff
ineke rijkschroeff
2024-04-10
Vandaag mijn 3e behandeling aan mijn wenkbrauwen gehad bij Erica. Zij is erg geconcentreerd bezig en heeft goed vakwerk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden! Ziet er weer mooi uit!
erica de browerij rotterdam

Ik ben Erica, eigenaresse en pigmentiste van de Browerij. Wat ooit begonnen is als een hobby, is mijn werk en passie geworden! Er is niks leukers dan vrouwen blij maken en een deel van hun zelfvertrouwen terug te kunnen geven!

Sinds 2016 ben ik begonnen met pmu. Het begon met persoonlijke interesse, maar niet met de intentie om er mijn werk van te maken. Ik had een normale baan en dit viel er niet mee te combineren. Hoe minder ik het naar mijn zin kreeg op mijn normale baan, des te meer mijn passie voor pmu begon te groeien. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar full time pmu artist!

Ik nam geen genoegen met de basisopleiding. Ik wilde alles weten om een zo best mogelijk resultaat te behalen bij mijn klanten. Ik ben me gaan verdiepen in alle technieken, pigmenten, corrigeren enz, enz. Nog steeds wil ik altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en hier blijf ik me in scholen. Ik volg een hoop internationale masterclasses om mijn niveau zo hoog mogelijk te houden. Mijn klanten verdienen het beste resultaat en dat mogen ze ook verwachten!

Een afspraak maken voor permanente make up in omgeving Zoetermeer

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? 

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button hieronder!

Of zoek je in Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Leiden?