De Browerij Rotterdam

logo de browerij rotterdam

Permanente make up omgeving Schiedam

powderbrows de browerij rotterdam
de browerij rotterdam pmu powderbrows
de browerij rotterdam pmu powderbrows

De Browerij is gespecialiseerd in het plaatsen, corrigeren en verwijderen van permanente make-up (pmu). Powderbrows, hairstrokes, lippen en eyeliner.

De pmu word volledig op de persoon aangepast. Hierbij wordt gekeken naar je wensen, leeftijd, gezicht, en hoe we een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunnen behalen! Ieder gezicht is uniek en daarom is ook elke pmu zetting uniek!

Voel je vrij om een intakegesprek te plannen om te kijken of we op 1 lijn zitten

Reyin Mendez
Reyin Mendez
2023-01-13
Wat een top ervaring. Na lang zoeken bij Erica terrecht gekomen. De intake is oprecht en eerlijk. Ze neemt de tijd en durft te zeggen wat beter bij jou uitkomt. Een service die uitsterft. Perfect gedaan. 1e behandeling wederom de tijd genomen voor mij zeer kundig en ik ben zeer tevreden. Vandaag de 2e behandeling gehad en wederom erg blij met het resultaat. Ik raadt iedereen aan naar Erica te gaan.
Paulien de Geest
Paulien de Geest
2022-12-21
Heel blij met de nieuwe wenkbrauwen. Goed geluisterd naar mijn wensen zodat resultaat precies was wat ik in mijn hoofd had. Professionele vrouw die weet wat ze doet en ook nog eens heel gezellig. Nogmaals heel erg bedankt!
Estella Griffioen
Estella Griffioen
2022-12-13
Ik ben enorm geholpen. Ze heeft zowel mijn wenkbrauwen als eyliner met pmu behandeld. Ik ben zeer tevreden.
Yvonne Roode
Yvonne Roode
2022-12-08
Wat een vakvrouw is Erica..ze doet er alles aan om een mooi resultaat te krijgen!! Een geduldige en leuke meid! Echt een aanrader om naar haar te gaan! #TOPPERTJE!🤩
Nicole van den buijs
Nicole van den buijs
2022-11-09
Heel tevreden ! Erica is zeer professioneel en klantgericht ten top! Meermaals al mijn wenkbrauwen laten stylen en ze neemt altijd de tijd voor een mooie afwerking ❤️
Corin Kavadas
Corin Kavadas
2022-10-20
Absolute aanrader! Erica is een topper! Een geweldige vakvrouw die precies weet wat ze doet en wat het beste is voor jou als klant. Waardoor je je op je gemak voelt en met een perfect resultaat naar huis gaat!
erica de browerij rotterdam

Ik ben Erica, eigenaresse en pigmentiste van de Browerij. Wat ooit begonnen is als een hobby, is mijn werk en passie geworden! Er is niks leukers dan vrouwen blij maken en een deel van hun zelfvertrouwen terug te kunnen geven!

Sinds 2016 ben ik begonnen met pmu. Het begon met persoonlijke interesse, maar niet met de intentie om er mijn werk van te maken. Ik had een normale baan en dit viel er niet mee te combineren. Hoe minder ik het naar mijn zin kreeg op mijn normale baan, des te meer mijn passie voor pmu begon te groeien. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar full time pmu artist!

Ik nam geen genoegen met de basisopleiding. Ik wilde alles weten om een zo best mogelijk resultaat te behalen bij mijn klanten. Ik ben me gaan verdiepen in alle technieken, pigmenten, corrigeren enz, enz. Nog steeds wil ik altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en hier blijf ik me in scholen. Ik volg een hoop internationale masterclasses om mijn niveau zo hoog mogelijk te houden. Mijn klanten verdienen het beste resultaat en dat mogen ze ook verwachten!

Een afspraak maken voor permanente make up in omgeving Schiedam

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? 

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button hieronder!