Browerij

Welkom bij de Browerij! Specialist in permanente make-up in Rotterdam.

Permanent

Permamente MakeUp in Rotterdam? Bij de Browerij zit je goed!

Specialist

Een gloednieuwe salon met medical-grade apparatuur.

Behandelingen

Bij De Browerij bieden we een divers aantal Permanente Make-Up behandelingen aan. Klik op de behandeling om alle informatie te lezen.

Intakegesprek

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u graag advies?

U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een intakegesprek. In dit gesprek word gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Indien u dit wenst, kunt u de gewenste behandeling laten voortekenen zodat u zich wat meer een beeld kan vormen van het eindresultaat.

Hairstrokes

Hairstrokes zijn zeer fijne lijntjes die lijken op wenkbrauwhaartjes.

Deze worden tussen de haartjes van de wenkbrauw gezet (als deze aanwezig zijn). Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Ze zijn zeer geschikt wanneer u niet veel haar heeft en geven een 3D effect.

De wenkbrauwen lijken voller. Deze techniek word vaak gecombineerd met de schaduwtechniek om te voorkomen dat er ‘gaatjes’ in de wenkbrauw ontstaan en u later toch nog gaat bijtekenen. Deze techniek is minder geschikt al u al veel haartjes van uzelf heeft.

Hairstrokes met schaduw

Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met weinig tot geen wenkbrauwhaartjes.

Bij deze techniek worden er hairstrokes gezet maar door gebrek aan eigen haartjes worden de ruimtes tussen de hairstrokes opgevuld met een schaduw. Hierdoor lijkt de wenkbrauw voller en natuurlijker.

Powderbrows

Powderbrows is ook wel een schaduwtechniek. Deze techniek is erg in opkomst.

Hier kan verschillend resultaat mee bereikt worden:

Van heel natuurlijk , tot heel vol en donker. Deze techniek is geschikt voor alle type wenkbrauwen. Deze techniek kan een bestaande wenkbrauw opvullen, maar ook een hele nieuwe wenkbrauw creëren.

Het voordeel van deze techniek is dat deze ook geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Het geeft een mooi poederachtig effect.

Deze techniek is erg geschikt als u veel haartjes van uzelf heeft. Met schaduw kunt u ook het ombre effect creëren.

Lashliner

De wimperrand bestaat bij ieder persoon uit 3 of 4 rijen wimpers.

De lashliner is een eyeliner tussen deze wimpers. Het effect is subtiel maar onmisbaar als mascara. Deze techniek is voor alle soorten ogen geschikt. Dus ook kleine ogen en ogen met kleine oogleden.

Eyeliners

Eyeliners zijn er in alle soorten en maten.

Met wing of zonder wing. Dik of dun. Boven, onder. Vaak zijn de ogen erg a-symmetrisch. Zeker als we wat ouder worden.

Hier word rekening mee gehouden met het zetten van de eyeliner.

Smudged eyeliner:

De smudged eyeliner is een poederachtige eyeliner.

Deze kan gezet worden als een kohlpotlood. Maar ook als een oogschaduw. Ook kunnen hier kleuren in verwerkt worden. Dit kan van een heel klein randje tot een groot kunstwerk.

Lippen

De nieuwe trend op lippen gebied, de full lips!

Dit geeft de lippen net een mooiere, gezondere kleur! Altijd een mooie gezonde roze of peach blos op de lippen in plaats van kleurloze lippen. Dit varieert van nudes tot dekkende kleuren.

Wat anderen zeggen: