Behandelingen

Bij De Browerij bieden we een divers aantal Permanente Make-Up behandelingen aan. Klik op de behandeling om alle informatie te lezen.

Hairstrokes

Hairstrokes zijn zeer fijne lijntjes die lijken op wenkbrauwhaartjes. Deze worden tussen de haartjes van de wenkbrauw gezet (als deze aanwezig zijn).

Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Ze zijn zeer geschikt wanneer u niet veel haar heeft. Zij geven een 3D effect. De wenkbrauwen lijken voller.

Deze techniek word vaak gecombineerd met de schaduwtechniek om te voorkomen dat er ‘gaatjes’ in de wenkbrauw ontstaan en u later toch nog gaat bijtekenen.

De hairstrokes worden machinaal gezet maar zijn even dun als bij microblading (mesjestechniek) omdat de Browerij gebruik gemaakt word van nanotechnologie.

gratis intake

Powderbrows

Dit is een schaduwtechniek. Deze techniek ziet eruit alsof u uw wenkbrauwen met een potlood of poeder heeft laten bijtekenen door een professionele visagiste.

Van heel natuurlijk , tot heel vol en donker. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen en type wenkbrauwen. Deze techniek kan een bestaande wenkbrauw opvullen, maar ook een hele nieuwe wenkbrauw creëren.

Het voordeel van deze techniek is dat deze ook geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Het geeft een mooi poederachtig effect. Met deze schaduw kunt u ook het ombre effect creëren. Bij ombre loopt de schaduw van licht naar donker.

gratis intake

Combibrows

Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met weinig tot geen wenkbrauwhaartjes.

Bij deze techniek worden er hairstrokes gezet maar door gebrek aan eigen haartjes worden de ruimtes tussen de hairstrokes opgevuld met een schaduw. Hierdoor lijkt de wenkbrauw voller en natuurlijker.

gratis intake

Lashliner

De wimperrand bestaat bij ieder persoon uit 3 of 4 rijen wimpers.

De lashliner is een eyeliner tussen deze wimpers. Deze zal een mascara effect geven.  Deze techniek is voor alle soorten ogen geschikt. Dus ook kleine ogen en ogen met kleine oogleden. Geschikt tot huidtype 4 (lichtgetint).

gratis intake

Eyeliners

Normale eyeliner

Eyeliners zijn er in alle soorten en maten.

Met wing of zonder wing. Dik of dun. Boven, onder. Vaak zijn de ogen  a-symmetrisch. Zeker als we wat ouder worden. Hier word rekening mee gehouden met het zetten van de eyeliner.

gratis intake

Smudged eyeliner:

Een smokey of smudged eyeliner is een poederachtige eyeliner. Dit is geschikt voor u als u van een zacht eyeliner houdt of  a-symmetrische ogen heeft.

gratis intake

Lippen

De nieuwe trend op lippen gebied, de full lips!

Dit geeft de lippen net een mooiere, gezondere kleur! Altijd een mooie gezonde roze of peach blos op de lippen in plaats van kleurloze lippen. Dit varieert van nudes tot dekkende kleuren.

gratis intake
Permanente Makeup Lippen

Touch-up

Om de permanente make-up mooi te houden zal het eens in de zoveel tijd onderhouden moeten worden dmv een touch up. Langzaam word de inkt afgebroken door het lichaam en zal de inkt vervagen. Bij een touch-up word dit weer bijgewerkt.

gratis intake

Correctie

Heeft u al permanente make-up maar bent u niet tevreden over de vorm of de kleur? Dan is dat in veel gevallen te corrigeren. Tijdens een adviesgesprek kunnen de opties besproken worden.

gratis intake

Microneedling

Kan uw huid wel een oppepper gebruiken? Maar vind u het nog te vroeg voor injectables of plastisch chirurg? Dan is microneedling zeker iets voor u! Hierbij vervagen rimpeltjes, littekentjes, pigmentvlekjes en u krijgt weer een frisse gloed over uw huid.

lees verder

Intakegesprek

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u graag advies?

U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een intakegesprek. In dit gesprek word gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Indien u dit wenst, kunt u de gewenste behandeling laten voortekenen zodat u zich wat meer een beeld kan vormen van het eindresultaat.

gratis intake

Wat anderen zeggen: