De Browerij Rotterdam GGD

PMU Mislukt of wat zijn de nadelen? Ook dan kun je voor een oplossing bij de Browerij terecht!

Als je permanente make-up (PMU) bij een andere salon is mislukt, kan de Browerij je helpen met het corrigeren van de fouten door middel van laseren en het plaatsen van een nieuwe permanente make-up (PMU) zetting. Hier zijn drie voordelen van de Browerij’s aanpak:

1. Lasercorrectie: De Browerij maakt gebruik van geavanceerde lasertechnologie om de foutieve permanente make-up te verwijderen. Dit proces is veilig en effectief en zorgt ervoor dat er geen sporen van de mislukte PMU achterblijven. Het laseren zal de huid voorbereiden op een nieuwe, correcte zetting.

2. Expertise en ervaring: De Browerij heeft ervaren professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van mislukte PMU. Ze hebben uitgebreide training en kennis op het gebied van gezichtsproporties, kleurenleer en technieken om ervoor te zorgen dat de nieuwe PMU resultaten met precisie en natuurlijkheid creëert.

3. Aangepaste behandelingen: Bij de Browerij wordt elke behandeling op maat gemaakt om aan de behoeften en wensen van de klant te voldoen. Ze zullen luisteren naar je specifieke zorgen en doelen, en op basis daarvan een plan opstellen om de PMU te corrigeren en een nieuwe zetting te plaatsen. Dit resulteert in gepersonaliseerde en tevredenstellende resultaten.

Kortom, de Browerij kan je helpen om de mislukte PMU te corrigeren en een nieuwe permanente make-up zetting te plaatsen door middel van lasercorrectie, expertise en ervaring, en aangepaste behandelingen. Hierdoor kun je weer genieten van natuurlijke en prachtige PMU-resultaten.

Een gekwalificeerde Powder Brows PMU artist vinden

  • Vraag om aanbevelingen van vrienden of familieleden die al ervaring hebben met Powder Brows.

  • Zoek online naar reviews en bekijk het portfolio van verschillende artists om hun vaardigheden en stijl te beoordelen.

  • Zorg ervoor dat de artist gecertificeerd is en ervaring heeft in het uitvoeren van Powder Brows behandelingen.

  • Plan een consultatie om de artist te ontmoeten, vragen te stellen en te beoordelen of je je op je gemak voelt bij hen.

Maak vandaag nog een afspraak met een professionele permanente make-up artiest en ontdek de voordelen van permanente make-up voor jezelf.