hairstrokes na de behandeling de browerij rotterdam

Hairstrokes, dan ga je naar de Browerij Rotterdam!

Er zijn verschillende redenen waarom het laten zetten van PMU (Permanente Make-Up) bij De Browerij in Rotterdam een goede keuze is, vooral als het gaat om hairstrokes. Zo voorkom je dat hairstrokes wenkbrauwen mislukt.

1. Professionele en ervaren specialisten: Bij De Browerij werken ervaren en getrainde specialisten die gespecialiseerd zijn in het creëren van natuurlijke en mooie hairstrokes. Ze hebben de juiste kennis en technieken om het gewenste resultaat te bereiken. Erica, de eigenaresse van de Browerij heeft meer dan 7+ jaar ervaring en ruim 1000 zettingen al gedaan!

2. Natuurlijke uitstraling: PMU hairstrokes zijn ontworpen om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien, alsof je perfecte wenkbrauwen hebt zonder enige make-up. De specialisten bij De Browerij begrijpen dit belang en zullen ervoor zorgen dat de hairstrokes er op maat gemaakt uitzien en passen bij je gezichtscontouren en natuurlijke wenkbrauwhaargroei.

3. Veiligheid en hygiëne: Bij De Browerij wordt de hoogste standaard gehanteerd als het gaat om steriliteit en hygiëne. Ze gebruiken alleen steriele wegwerpmaterialen en zorgen ervoor dat al het gereedschap grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Dit minimaliseert het risico op infecties en andere complicaties.

4. Persoonlijke consultatie: Voordat de behandeling begint, zal een specialist bij De Browerij een persoonlijk consult of intakegesprek met je hebben om je wensen en verwachtingen te bespreken. Ze zullen ook kijken naar je natuurlijke wenkbrauwvorm en gezichtskenmerken om advies te geven over de meest geschikte vorm en kleur.

5. Langdurige resultaten: PMU hairstrokes hebben een langdurig effect, wat betekent dat je voor een langere periode mooie en volle wenkbrauwen hebt. Bij De Browerij wordt gewerkt met hoogwaardige pigmenten die geleidelijk vervagen in plaats van veranderen in ongewenste kleuren.

Samenvattend, De Browerij in Rotterdam is een uitstekende keuze voor het zetten van PMU hairstrokes vanwege de professionele service, natuurlijke uitstraling, veiligheid en hygiëne, persoonlijk advies en langdurige resultaten.

Een gekwalificeerde Hairstrokes PMU artist vinden

  • Vraag om aanbevelingen van vrienden of familieleden die al ervaring hebben met Hairstrokes.

  • Zoek online naar reviews en bekijk het portfolio van verschillende artists om hun vaardigheden en stijl te beoordelen.

  • Zorg ervoor dat de artist gecertificeerd is en ervaring heeft in het uitvoeren van Hairstrokes behandelingen.

  • Plan een consultatie om de artist te ontmoeten, vragen te stellen en te beoordelen of je je op je gemak voelt bij hen.

Maak vandaag nog een afspraak met een professionele permanente make-up artiest en ontdek de voordelen van permanente make-up voor jezelf.