Microneedling

Wat is Microneedling?

Merk je aan je huid dat je ouder wordt? Is hij niet meer zo gaaf als dat ie was? Krijg je steeds meer ontsierende plekjes en vlekjes, rimpeltjes en slappere huid waardoor je ouder lijkt? Tijd om in te grijpen!

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om er zo lang mogelijk jeugdig uit te blijven zien. Maar wanneer doe je wat? En welke behandeling is geschikt voor jouw huid? Ben je bang dat je er onnatuurlijk uitziet na tal van behandelingen? Blijf je je daarom maar rot smeren met dure crèmes die niet zoveel lijken te helpen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan langs en maak kennis met microneedling! Dit is DE behandeling voor een mooie stralende huid!

Interesse in microneedling?

Tijdens een gratis intake laat ik je zien wat bij jou past.

Waarom De Browerij?

  • Verbetert de huidstructuur
  • Vermindert poriën, rimpels en littekens
  • Vermindert rode plekjes van couperose of littekentjes
  • Vernieuwt en verjongt de huid
  • Geeft een frisse gloed
  • Laat de huid weer werken
  • Toename van elastine en collageen

Microneedling

De minuscule gaatjes die tijdens de microneedling behandeling in de huid worden gemaakt, zijn zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn. De kleine gaatjes moeten ervoor zorgen dat de huid zichzelf weer gaat herstellen en genezen. Hiervoor wordt door het lichaam onder andere elastine en collageen aangemaakt.

Deze twee stoffen zorgen er samen voor dat de huid volledig herstelt. Het grootste voordeel van deze twee stoffen is dat ze ervoor zorgen dat de huid er steviger en egaler uit gaat zien. Dat is dan ook een van de doeleinden waarvoor microneedling gebruikt kan worden. Maar deze behandeling is in nog veel meer gevallen bijzonder effectief gebleken.

Niet iedere huid is voor microneedling geschikt. Microneedling is voor de huid een intensieve ingreep. De huid zal namelijk worden beschadigd en moet wel in staat zijn om zichzelf weer te herstellen. Daarom is het belangrijk dat de huid en het lichaam gezond zijn. Dit is ook om te voorkomen dat er ontstekingen of infecties optreden.

Om te bepalen of je huid geschikt is voor een microneedling behandeling zal er eerst een huidanalyse gedaan moeten worden. Hierbij wordt niet alleen bepaald of je huid geschikt is voor de behandeling, maar er wordt ook gelijk gekeken naar het ‘probleem’ en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om het resultaat te bereiken dat je voor ogen hebt. Je kunt hiervoor vrijblijvend langskomen voor een adviesgesprek.

Veel mensen vragen zich af of een microneedling behandeling niet ontzettend veel pijn doet. Het antwoord op deze vraag is: nee. Dat wil echter niet zeggen dat je niets van de behandeling zult voelen. Het kan namelijk wel degelijk ietwat prikkelend of irriterend zijn. Tijdens de behandeling kunt je kleine steekjes voelen. Het is echter niet zo dat dit heel heftig is.

Na de behandeling zult je niet direct resultaat zien. Wel zal de huid er na de behandeling rood (of roze) uitzien en kunt je last hebben van een trekkerig of brandend gevoel. Dit kan enkele dagen aanhouden, maar zal in de meeste gevallen na vier dagen wel verdwenen zijn.

Dit betekent echter niet dat het uiteindelijke resultaat van de behandeling dan ook zichtbaar is. De huid heeft namelijk tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal weken in beslag nemen. De precieze hersteltijd die nodig is, is onder andere afhankelijk van je huid en leefstijl.

Een microneedling behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Om het beste resultaat te behalen zijn er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig. Deze behandelingen vinden telkens twee weken na elkaar plaats. Daarna je dit resultaat bijhouden door eens per maand voor een behandeling te komen en kunt u dit afbouwen naar bijvoorbeeld eens in de drie maanden.

Prijzen:

Losse behandeling: € 80,-
3 behandelingen: € 225,- (€ 75,- per behandeling)
6 losse behandelingen: € 420,- (€ 70,- per behandeling)

afspraak maken

Interesse in microneedling?

Tijdens een gratis intake laat ik je zien wat bij jou past.

De Browerij

info@debrowerij.nl
06 1502 9390

Buffelstraat 105b
3064 AA Rotterdam

Chat op WhatsApp

Behandelingen

PMU
Browstyling
Microneedling

Informatie

Vragen
Voorzorg
Medisch

Gratis intake

Permanente Makeup in Rotterdam nodig? Dan ben je aan het juiste adres! De Browerij is een salon die kwaliteit als hoogste prioriteit heeft.