Beste bezoek(st)er,

Graag stel ik mij even voor aan u. Ik ben Erica, eigenaresse van de Browerij. Ik ben de salon begonnen in 2016. Het was helemaal niet mijn bedoeling om een salon te beginnen in de eerste instantie. Het kwam eigenlijk omdat ik mijn eigen wenkbrauwen wilde laten doen maar ik wist niet bij wie. Ik had er nul verstand van dus je kon me alles wijsmaken!

Net als bij de garage, als je auto stuk is. Volgens mij word ik standaard belazerd. Enfin, er was veel aanbod en ik wist niet waar ik in goede handen zou zijn. Het kan namelijk flink mis gaan. Dat had ik al regelmatig in het straatbeeld voorbij zien komen. Daarom besloot ik zelf een opleiding te doen naast mijn werk. Ik heb uiterlijke verzorging altijd heel interessant gevonden dus het leek me ontzettend leuk om er wat meer over te leren! Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het geweldig! De aanvragen van vriendinnen en bekenden stroomden binnen. Dit was in de tijd dat permanente make-up weer helemaal in opkomst was. Omdat ik gewoon een baan had leek het me leuk om het erbij te doen. Daarom besloot ik in een leegstaande ruimte in huis een salon in te richten. Maar het werd al snel erg druk in de salon met echte klanten. Toen mijn werk en de salon niet meer te combineren viel, heb ik mijn baan opgezegd.

Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. De afgelopen jaren heb ik alleen maar doorgeleerd om op het niveau te komen waar ik nu ben. Waar een basisopleiding 10 weken duurt, ben ik al 3 jaar non stop aan het leren en ontwikkelen. Ondertussen ben ik al 15 certificaten verder waaronder een wereldwijde titel.

Mijn werk is een verslaving geworden. Ik wilde alle technieken beheersen, en kunnen inspelen op alle huidtypes. De perfecte pigmenten met de perfecte naalden. Ga zo maar door. Waar andere dames warm worden van schoenen of tassen, krijg ik het warm van een nieuwe masterclass, of een nieuwe pigmentlijn. Maar ook nu, zal ik me blijven ontwikkelen. Gewoon, omdat ik het kan.

Ik ben pas verhuisd naar een mooie, nieuwe locatie. Doordat ik jaren vanuit huis heb gewerkt heb ik veel kunnen investeren in mijn opleidingen. Voor mij is het de uitdaging om het beste naar boven te halen uit mijn klanten. Want zij halen ook het beste uit mij! Mijn klanten zijn vaak al een tijdje op zoek naar iemand die ze kan helpen met de perfecte permanente make-up. Ieder heeft een eigen verhaal en reden waarom. De een heeft geen zin meer in het gevecht iedere ochtend voor de spiegel, de ander had vroeger volle wenkbrauwen maar het is met de tijd minder geworden en bij sommigen ligt de reden wat dieper. Bijvoorbeeld een nare periode van ziekte afsluiten of iemand die door ziekte geen haartjes heeft. Mijn taak is geslaagd als mijn klant een stukje zelfvertrouwen terug heeft gekregen. Dat is voor mij het allermooiste van mijn vak!

Wat anderen zeggen