Browstyling

Wat is Browstyling?

Wil je meer uit je eigen wenkbrauwen halen, maar ben je nog niet toe aan permanente make-up?

Met browstyling zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen in de best mogelijke conditie worden gebracht. We kijken naar de mate van epilatie, het volume van de wenkbrauwen en de stijl van de wenkbrauwen.

Door middel van verf, henna, wax, epilatie en/of een browlift halen we het beste uit je eigen wenkbrauwen, zonder dat je direct permanente makeup toe hoeft te passen.

Interesse in browstyling?

Tijdens een gratis intake laat ik je zien wat bij jou past.

Waarom De Browerij?

  • Je wenkbrauwen weer helemaal strak
  • Vollere wenkbrauwen
  • Alle haar en dons onder controle
  • Professioneel advies

Browstyling

Vind je het ook zo moeilijk om je wenkbrauwen gelijk te krijgen? Of wil je graag permanente make-up maar vind je dit nog een beetje eng?

Laat eens door een getraind oog naar je wenkbrauwen kijken. Misschien is een wenkbrauwbehandeling iets voor jou!

Met wenkbrauwstyling gaan we de wenkbrauwen in topconditie krijgen. We kijken naar de vorm en de kleur. Is deze teveel geëpileerd, of juist te weinig? Heb je meer volume nodig? Met wax, verf, henna of een browlift kunnen we het allerbeste uit je wenkbrauwen halen!

afspraak maken

De wenkbrauwen worden in de juiste vorm afgetekend en in vorm gewaxt. Hierdoor zijn ze symmetrisch en groeien de juiste haartjes weer terug. Met een wenkbrauwverf erover kunnen ook de donshaartjes mee geverfd worden.

Hierdoor krijgt de wenkbrauw meer volume of kan de wenkbrauw van vorm veranderd worden. Er zijn meerdere kleuren verf. Er zijn ook kleuren die geschikt zijn voor blondines. Dus wees niet bang dat ze standaard zwart worden. De kleur wordt aangepast op je haarkleur en op je wensen.

afspraak maken

Met henna (verf op natuurlijke basis) kunnen de haartjes ook geverfd worden. Maar henna blijft ook tot wel 2 weken als een schaduw op de huid achter! Gaatjes in je wenkbrauw zijn hierdoor verleden tijd. Bijtekenen wordt overbodig en je kan zorgeloos de deur uit!

afspraak maken

Staan jouw wenkbrauwhaartjes altijd de verkeerde kant op of wil je graag vollere wenkbrauwen? Dan is de browlift misschien iets voor jou. Met de browlift kun je de haartjes in iedere gewenste richting zetten. Hierdoor blijven ze 6-8 weken die richting op vallen.

Het is een soort wenkbrauwpermanent waarmee je meer volume kunt creëren en voorkomt dat de haartjes telkens hun eigen weg gaan.

afspraak maken

Brow tint: verven wenkbrauwen standaard 15 min.: € 15,-

Brow waxing: waxen, epileren en verven 35 min.:€ 35,-

Eyebrows Intense: styling intake, waxen, verven, knippen en intense stylen 45 min.: € 45,-

Henna brows: intake waxen, shapen, knippen en stylen 45 min.: € 39,-

Brow lifting: verven, waxen, shapen, liften en stylen 60 min.: € 50,-

afspraak maken

Interesse in browstyling?

Tijdens een gratis intake laat ik je zien wat bij jou past.

De Browerij

info@debrowerij.com
06 1502 9390

Buffelstraat 105b
3064 AA Rotterdam

Chat op WhatsApp

Gratis intake

Permanente make-up in Rotterdam nodig? Dan ben je aan het juiste adres! De Browerij is een salon die kwaliteit als hoogste prioriteit heeft.